Jobbe med oss?

Frontend-utvikler på utkikk etter nye oppdrag? Da vil vi høre fra deg!

Solvr vokser og leter nå etter flere flinke frilansere. Vi er et rent utviklingsbyrå som fungerer som en tech-partner for design- og reklamebyråer. Hos oss er hverdagen variert - vi vet aldri hva slags type jobb som venter rundt neste sving. Derfor er det et poeng og trives med å jobbe løsningsorientert i skjæringspunktet mellom design og teknologi.

Om du har formell utdanning eller er selvlært er ikke så viktig for oss - vi vil heller ta en (digital) prat med deg og finne ut av om dette er en god match.

Folka i Solvr jobber mye i Craft. Men vi forventer ikke at du har jobbet med akkurat det før, det er viktigere at du er interessert i å lære noe nytt. Vi er også nysgjerrig på teknologi som for eksempel React og Sanity, så om det er noe du kan tar vi gjerne en prat og en kaffe i Google Hangouts.

Akkurat nå er det unntakstilstand og alle jobber hjemmefra, men vanligvis holder vi til i Mølleparken 4, sentralt like ved Alexander Kiellands plass. Når hverdagen normaliserer seg er frilansere som jobber på prosjekt med oss hjertelig velkomne til å sitte sammen med oss på kontoret. Våre utviklere har til sammen 50+ års erfaring med koding, men vi er ingen dinosaur av den grunn. Her er det mulighet for å både lære og lære bort!

Send oss din CV og en kortfattet søknad, så kontakter vi deg.

Send søknad
Telgram