Ansatte

Hos Solvr møter du en dedikert gjeng med lang erfaring innenfor sine respektive fagfelt. Vi jobber løsningsorientert sammen med designbyråer for å skape de beste digitale brukeropplevelsene.

Send oss en epost eller slå på tråden til Ole
Ole 01253 2 1
Ole Abildsnes

Daglig leder

Ole har ledererfaring fra byrå og retail. Med over 15 år fra salg, markedsføring og drift har han en sunn blanding av strategisk innsikt og operativ gjennomføringsevne. Ole er opptatt av å skape meningsfulle arbeidsplasser med ansatte som brenner for å utvikle de beste løsningene.

Solvr 00951
Johannes Arnstad

Grunnlegger og utviklingsleder

I 2018 så Johannes et behov i markedet for et rendyrket utviklingbyrå som Solvr og bestemte seg for å gjøre det til en realitet. Han har over 20 års erfaring som utvikler og har tidligere jobbet i blant annet NæringsEiendom og som utviklingsleder i MittAnbud.

Kalle Solvr 00629
Kalle Pohjapelto

Seniorutvikler

Kalle har over 15 års erfaring som utvikler. Han har utviklet en lang rekke prosjekter i Craft CMS og kjenner løsningen og potensialet som ligger i den svært godt. Kalle behersker også React og Node.js. Tidligere har han jobbet hos flere av de store digitale byråene i Norge, i tillegg til et vitenskapssenter i hjemlandet Finland.

Birgitte 07121
Birgitte Hvidsten

Prosjektleder

Birgitte har erfaring fra forlagsbransjen som produksjonskonsulent og mediegrafiker. Hun holder oversikten når tempoet er høyt og sikrer god kundedialog til enhver tid.

Solvr 00994
Krister Hunnes

Konsulent - seniorutvikler

Krister er en mester på frontend. Med fagbrev som grafiker fra 1998 og digital påbygging i 2010 har han lang erfaring med både det visuelle og det tekniske. Krister har 10 års erfaring med frontend utvikling og har jobbet med oss siden Solvr ble grunnlagt.

“Dette er de beste utviklerne jeg har jobbet med. Grunnen er like enkel som selskapsnavnet, de er løsningsorienterte”