Ansatte

Hos Solvr møter du en dedikert gjeng med lang erfaring innenfor sine respektive fagfelt. Vi jobber løsningsorientert sammen med designbyråer for å skape de beste digitale brukeropplevelsene.

Send oss en epost eller slå på tråden til Johannes
Solvr Johannes
Johannes Arnstad

Grunnlegger og daglig leder

I 2018 så Johannes et behov i markedet for et rendyrket utviklingbyrå som Solvr og bestemte seg for å gjøre det til en realitet. Han har over 20 års erfaring som utvikler og har tidligere jobbet i blant annet NæringsEiendom og som utviklingsleder i MittAnbud.

Solvr Kalle
Kalle Pohjapelto

Seniorutvikler

Kalle har over 15 års erfaring som utvikler. Han har utviklet en lang rekke prosjekter i Craft CMS og kjenner løsningen og potensialet som ligger i den svært godt. Kalle behersker også React og Node.js. Tidligere har han jobbet hos flere av de store digitale byråene i Norge, i tillegg til et vitenskapssenter i hjemlandet Finland.

Solvr Athina
Athina Zharkalli

Utvikler

Athina er PHP-ekspert med mer enn 5 års erfaring som utvikler. Med en bachelorgrad i Computer Engineering, har hun jobbet som softwareutvikler inn- og utenlands, og er dyktig i MySQL og Javascript.

Solvr Birgitte
Birgitte Hvidsten

Prosjektleder

Birgitte har over 10 års erfaring fra forlagsbransjen som blant annet produksjonskonsulent og mediegrafiker. Hun holder oversikten når tempoet er høyt og sikrer god kundedialog til enhver tid.

Solvr Krister
Krister Hunnes

Konsulent - seniorutvikler

Krister er en mester på frontend. Med fagbrev som grafiker fra 1998 og digital påbygging i 2010 har han lang erfaring med både det visuelle og det tekniske. Krister har 10 års erfaring med frontend utvikling og har jobbet med oss siden Solvr ble grunnlagt.

“Dette er de beste utviklerne jeg har jobbet med. Grunnen er like enkel som selskapsnavnet, de er løsningsorienterte”