Om oss

Solvr er et rendyrket utviklingsbyrå. Våre utviklere har lang erfaring og er kjent blant designere som teknologer det er enkelt å samarbeide med. Vi holder til i ærverdige lokaler på Tåsen i Oslo.

Kontakt oss for en uforpliktende prat
Network 4851079

"Gjengen i Solvr er tilgjengelige, pedagogiske og ekstremt effektive. De har en bedre forståelse for design enn utviklere flest og er en utrolig god sparringspartner. Rett og slett en fornøyelse å jobbe med."

Hva gjør vi?

Vi har kompetanse innenfor både frontend- og backend-utvikling og kan hjelpe deg med alt fra enkle nettsider til mer komplekse teknologiske systemer. Mange av våre kunder bruker oss dessuten på teknologisk rådgivning.

Vi tilbyr også hosting, support og vedlikehold til våre kunder.


Craft CMS

Vi holder oss alltid oppdatert på nye teknologier og trender og er ikke låst til en plattform. Vi ender likevel ofte opp med å bygge løsninger i Craft CMS. Dette er en publiseringsløsning som er spesielt brukervennlig for redaktører og innholdsprodusenter. Craft CMS lar oss bygge akkurat det kunden trenger, noe som gjør at løsningen vi utvikler enkelt kan skaleres over tid. Craft CMS har også stort fokus på vedlikehold og sikkerhet, samtidig som det er en særlig kostnadseffektiv publiseringsløsning sammenlignet med andre alternativer på markedet.