Utradisjonelt og nytenkende fra Norges mest kjente bompengeselskap

På sensommeren i fjor ble vi gjort oppmerksom på at Fjellinjen skulle utvikle nye nettsider, og med bare uker til innleveringsfristen hev vi oss rundt. På vårt første offentlige anbud kom vi seirende ut på 3 av 4 punkter. Heldig for oss hadde Tank allerede designet klart, og det ble en rask og smidig utvikling av en nytenkende og særlig UU-kompatibel nettside i samarbeid med Fjellinjen og Tank.


Fjellinjen // Partner: Tank // Se nettsiden

Www fjellinjen no Desktop 1440x900 1

Suverene Solvr er et eventyr å samarbeide med. «Vi fikser det» er det første som møter deg når du kommer inn på Solvrs nettside, og det stemmer. Solvr er løsningsorienterte, svært fleksible og veldig «hands on». Å jobbe med bompenger er komplisert, og for å lykkes må man forstå bransjen. Det «catchet» Solvr med en gang. Det har blant annet ført til en utrolig bra kartfunksjon som viser bomstasjonene og de tre bomringene våre. Løsningen var Solvrs idé og den er vi svært fornøyd med, og veldig stolte av.

Www fjellinjen no bompenger Laptop 1440x900
Www fjellinjen no heatmap

Egenutviklet bomkart-funksjon og heatmap basert på data fra Fjellinjen.

Www fjellinjen no bompenger takster
Www fjellinjen no hva går bompengene til mobil copy
Www fjellinjen no hva g C3 A5r bompengene til Laptop 1440x900

Scrollbar og klikkbar tidslinje på desktop og mobil.

Www fjellinjen no faktura Desktop 1440x900

Fjellinjen har hatt stor glede av samarbeidet med Solvr og vi ser frem til videre samarbeid og videreutvikling av siten.